onsdag 23 april 2014

Skevt



Besökte igår, å tjänstens vägnar, den kungliga huvudstaden. Tror inte att det har något med det hela att göra. Nå, väl där selekterade min varseblivning ur vimlet en kvinna som såg ut som en trettioåring som såg ut som en femtioåring som försökte se ut som en tjugofemåring. En stylist är inte vad den människan främst behöver, några goda vänner som hjälper till att boosta självkänslan/insikten vore nog istället mumma.
 Dagens tips: Finns där för era kompisar!
För övrigt noterade er bloggare under sin jakt på en bild av färgat hår att Linda Thelenius (Ni vet, hon som hette Rosing när hennes kropp blev känd) fått arton kommentarer på sitt blogginlägg om att hennes hår färgats mörkare. Ett snitt av 1,1 kommentarer på tänkvärda, djuplodande, humoristiska, lärorika, väl pålästa och intressanta inlägg avsedda att underhålla, upplysa, entusiasmera och stimulera den breda massan är vad Sätermannen når upp till...
 Ödmjukt

2 kommentarer:

Svante sa...

Sätermannen förkovrar sig i storstaden!?

Lester Boré sa...

Vaket. Insiktsfullt. Klokt och inte minst väldigt väldigt medmänskligt. - Synd att inte Lindas läsare tittar in hos sätermannen och låter sig intresseras av hans språkligt krumbuktande visdomsfrön.
Jag skriver upp "Finns där för dina kompisar" i min bok.

Stort tack.