onsdag 9 april 2014

Legenden lockar


Rätt bra skitbok

 Har aldrig haft varken HD eller längtan efter en HD. Böcker däremot köper jag många och gärna, hittade den här på storköpets bokrea. En billig produktion avsedd att fånga den korkade massan, ett tema som går hem i det skäggiga folkhemmet ackompanjerat av tjusiga färgbilder. På intet vis någon större journalistisk bedrift ifråga om källforskat/djuplodande/nytt/korrekturläst material, därtill en översättning som får läsaren att fnissande försöka utröna hur formuleringen löd på originalspråket och hur lite man måste känna till om motorcyklar för att använda ordbokens ordagranna förslag i så stor omfattning.        
 Likväl en skrift som gav en novis som undertecknad en god inblick inte bara i den Milwaukeeska modellfloran/historien utan även i legendens och mytens  (live to ride ride to live live to ride ride to live live to ride ride to live live to ride ride to live live to ride ride to live live to ride ride to live live to...) uppkomst och framväxande. Att model K är schysst för ögat det kände Sätermannen redan till, men att han skulle bli lite sugen på en Harley det var ändå otippat.

Snyggaste Harleyn so far

Eftersom en K knappast växer på de träd där Sätermannen skördar ligger en sån där senare söt liten Girlster närmre till hands om det nån gång skulle bli nån...

 Ödmjukt

3 kommentarer:

Lazon sa...

Hoppas Din tillfälliga HD längtan ger sig. Du passar bättre ihop med rysshojar. Tänk dig att Carola, Lasse Berghagen, Mauro Scocco och andra töntar kör HD säger väl allt om den 40 årskrisiga apparaten. Rejs HD är en helt annan sak.

Sätermannen sa...

Carola avgör saken! Min längtan är över.

Sätermannen sa...

Ps. En av de saker jag ibland skryter med som udda trivia är att jag känner killen som torskade på häleri av Scoccos hoj.