torsdag 17 april 2014

Sätermannen sjunker lågt igen



 Älskar det! Någon anonym, jo förmodligen ändå någon i bekantskapskretsen då läsekretsen är ännu mindre än bekantskapskretsen, men ändå någon som inte har bemödat sig att skaffa ett eget konto eftersom de antagligen inte ideligen hänger på bloggar har gjort sig besväret att kommentera. Därtill gör de sig tydligen besväret att läsa denna avigsidas baksidas blogg relativt frekvent eftersom de har kännedom om när nivån är under den normallåga. Fantastiskt! Av ovan nämnda anledningar är "Sjunker lågt igen" min favorit-kommentar hittills. Dessutom visar den inte bara på ett visst intresse från en medmänniska, också visas en förmåga att uttrycka sig kort, koncist och kärnfullt. En god analytisk förmåga, yttermera en talang att med enkla medel få fram kärnan i en annan individ (Sätermannen)s assymetriskt snirklande tankebanor besitts av denne "anonym".
 Att utveckla denna blogg mot nya höjder det klarar Sätermannen, naturligtvis, galant på egen hand. Men! Endast i interaktion med er, kära läsare, kan denna blogg invecklas mot nya djup! Mer sånt!

 Ödmjukt

3 kommentarer:

Lazon sa...

Jaha. Å vad var det egentligen Du försöker säga i det här inlägget. Jag fattar inget men det finns ju så många ord att välja på.

Sätermannen sa...

Något för alla! Välj ut de ord du tycker är allra finast, begrunda dem en stund.

Anonym sa...

du kan undra vem det är ha ha