fredag 1 november 2013

Helvetes förbannade djävla röv...



 Nä, det här är ingen djävla byggblogg. Men tapetsering har för i helvete INGENTING med byggnation/renovering att göra! Tapetsering är blott och enbart en förbannad idiotsyssla. Å detta är ett forum där bloggägaren kan och får ondgöra sig över fenomen han helst skulle slita inälvorna ur. Med sina bara händer. Spränga i små (små) delar, förgöra delarna med frätande syra, elda ner resterna av delarna, urinera över askan och slutligen sparka skiten åt helvete. Själva idén att smycka sina väggar med uppklistrat kulört papper är så inihelvete dum att den antagligen kommer från någon Jehovas. Det eller den Onde själv. Hur faan kan en djävla pappersbit vara stark nog att stå emot den tvättäkta kirurgskalpell jag fått av min halvskumme polare som genom sina suspekta kontakter fått den i sin besittning, men ändå klen nog att skrynkla sig av att man försöker stryka ut den över en limkladdig vägg? Hur i helvete kan mönstret passa uppe vid taket, men inte en meter ner på väggen? Går det överhuvudtaget på nått djävla vis att undvika limkladd på gladsidan av den förbannade tapeten?
Dra åt helvete.

8 kommentarer:

Svante sa...

Ring veteranpoolen, så kanske dom skickar nån som är duktig och tycker sånt är roligt och stimulerande.

Svante sa...

Se så lätt det går till:
http://www.youtube.com/watch?v=QB1Ln2_nTBo

Lazon sa...

Seså nu lugnar vi ner oss en smula. Ta istället och anlägg en garagemustsch så kommer snart friden att sänka sig över ditt sinne och tapetseringen går genast som en dans.

Lester Boré sa...

Hur i all sin dar kan ni uppvisa en så sjusärdeles undermålig självinsikt!?
För det första så faller ni för frestelsen att kunna spara in nån krona genom att utföra absurt avancerade häxkonster helt på egen hand. För det andra så lyckas ni lura i er själva att tapet är ett dött material som en vanlig människa kan bemästra.

Så...
Tapet är en egen livsform som enbart låter sig tämjas av professionellt verksamma och orädda män. Att ni, genom att hantera tapet, påvisar ett stort mod och ett uppenbart dödsförakt hedrar er naturligtvis, men att vara dumdristig kan sluta illa.
En mycket god vän till mig förlorade båda sina ben i en tapetolycka vilket senare resulterade i att han inte orkade med de traumatiska minnena och dog sedemera av egen handaverkan.

Att er ilska, på ett mycket humoristiskt sätt, illustrerar den universella oduglighet jag själv besitter av är dock tvivelsutan och för det är jag er evigt tacksam.

Sätermannen sa...

Sedär sedär! Anade att den Onde verkligen hade ett finger med här! Svartkonst är alltså vad som krävs. Inte undra på att tålamod, noggrannhet och intelligens gör absolut ingen skillnad på detta område. Hundförerskan låter hälsa att det är vanligare att kvinnor bemästrar denna smutsiga hantering, inget konstigt i det, sedan länge är det ju känt att de setts i lönndom dansa med Djävulen.

Lester Boré sa...

Jo, det är inte så konstigt att man förr brände de kvinnor som sprang i gårdarna och spontantapetserade.

Anonym sa...

Kan en kvinna ha påverkat denna förnyelse vurm.
-Anders i Rälta

Sätermannen sa...

Naturligtvis Anders! Män lägger sin tid på viktiga saker.